Megalith 2021 Tutorial

Deck Information
Deck Type: Tutorial Decks
Deck Master: Vanity's Ruler
TCG/OCG: TCG
Submission Date: April 13th 2021
Author: NibiruSenpai
YGOPRODeck File Download

ENGLISH:
The concept of the Megalith is the spam of Ritual, and Level 4 Monsters. It searches it's necessary cards with the Manju, and the Impcantation engine, which enables the summon of it's most powerful monsters. The Gallant Granite also searches the combo pieces, and it's Trap and Field spells are perfect for follow-up plays. Extra Foolish Herald is for additional search, while Elder is for disruption. It's win condition is to search out Vanity's Ruler with Benten, which disabled Special Summon. The rest of the Extra Deck is for situational plays.
One of it's main combos goes like this: summon the Ophiel, which searches a Phul. Phul then is summoned by Ophiel, which gives back the Ophiel. Phul then Tributes the Ophiel, to summon Hagith, which searches an Emegence, which can be Set. After that Rank 4 for Gallant Granite, which searches Barrier Statue, which is a fairly effective Normal Summon Lock.

HUNGARIAN:
A Megalith játéka a Rituális idézés folyamatos spammelése, és a négyes szintű szörnyek megidézéséből áll. A Manjuval, és az Impcantation szörnyekkel kikeresi azokat a kártyákat, amelyekkel lehozhatja az erősebb szörnyeit egyre gyorsabban. A Gallant Granite-tal kikeresi azokat a Megalith szörnyeket amelyekre szüksége van éppen, a Trap-pel és a Field Spellel pedig visszahozza a meccset a harmadik, vagy az azutáni körökben. Az Extra Foolish Buriallal a Herald-ot küldi ki a Grave-be, és a Herald ugyancsak keres egy Ritual kártyát, míg a Elder lap pedig az ellenfelet zavarhatja. A győzelmi stratégiája a Vanity's Ruler kikeresése a Bentennel, amely megidézése után tiltja a Speciális Idézést. A többi XYZ illetve Link szörny pedig éppen szituáció függő, hogy mikor mire kell használni.
A legegyszerűbb kombója, hogy az Ophiel kiidézése keres egy Phult, amelyet le is hoz rögtön. Phul visszaadja aztán Ophielt. Phul aztán beáldozza az Ophielt, és így lejön a Hagith. Hagith keresi az Emergence-et, amelyet lesetelsz, Rank 4 Gallant Granite, amelyik keresi a Barrier Statue-t, amely blokkolja a Speciális idézést, létrehozva ezzel a mezővel egy egyszerű, de hatékony blokkot a mezőn.Toggle Deck List
MonsterVanity's Ruler x1
Impcantation Talismandra x2
Barrier Statue of the Drought x1
Impcantation Candoll x1
Impcantation Penciplume x3
Megalith Phaleg x2
Megalith Aratron x3
Megalith Bethor x2
Sauravis, the Ancient and Ascended x3
Impcantation Chalislime x3
Cyber Angel Benten x1
Megalith Ophiel x3
Megalith Hagith x3
Megalith Phul x3
SpellsExtra-Foolish Burial x3
Impcantation Inception x1
Megalith Unformed x3
Megalith Portal x1
TrapsMegalith Emergence x1
ExtraElder Entity N'tss x2
Herald of the Arc Light x3
Divine Dragon Knight Felgrand x1
Gallant Granite x1
Tornado Dragon x1
Number 41: Bagooska the Terribly Tired Tapir x1
Evilswarm Exciton Knight x1
Daigusto Emeral x1
Abyss Dweller x1
Knightmare Unicorn x1
Knightmare Phoenix x1
Knightmare Cerberus x1
Id#created by AngelDust69 x1
Avatar
Latest posts by NibiruSenpai (see all)
1

To post a comment, please login or register a new account.